Top > Catalog > Cum cumpăr

e-multimedia® este
marcă înregistrată
telezimex


Cum cumpăr
Stocarea informatiilor
O data cu prima comanda efectuata de catre dvs. la e-multimedia.ro, toate informatiile necesare livrarii acesteia sunt stocate si pot fi oricand refolosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi sau solicitari catre noi.

Firme si adrese multiple
Indiferent ca sunteti cumparator persoana fizica sau juridical, puteti stoca, in acelasi cont de client, oricate firme doriti, cu detalii complete, precum si oricate adrese de livrare.
Avand toate datele la indemana, orice comanda catre e-multimedia.ro este extrem de simpla si se reduce, practic, la cateva clickuri.

Cont de client ?
Inregistrarea contului se face automat cu ocazia primei comenzi la e-multimedia.ro. De asemenea, puteti inregistra un cont fara a face o comanda.
O data parcursi pasii primei comenzi in care ati completat detaliile dvs., precum si cele de livrare, acestea vor fi salvate si veti primi o parola prin email cu care le puteti accesa oricand. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent – va asigurati, in acest fel, ca primiti toate informatiile